22-07-2022.

Inndromeda és col·laboradora de l’esdeveniment Túria Innovation Transfer Day.

Personal tècnic del departament de Promoció econòmica i ús de la Mancomuniat Camp de Túria s’ha reunit amb Oscar David Sánchez director de Inndromeda, per a formalitzar formes de col·laboració entre totes dues entitats davant el repte de la digitalització dels sectors productius i desenvolupar i implementar tecnologies habilitadores a la nostra comarca.

El primer projecte serà el Túria Innovation Transfer Day el pròxim 16 de novembre, on Inndromeda coordinarà la zona de “showroom”, un *especio dissenyat perquè instituts tecnològics i universitats facen una mostra de tecnologia innovadora aplicable en els diversos sectors productius del Camp de Túria.

Inndromeda és una associació sense ànim de lucre que dona suport a la incorporació del teixit productiu i de serveis de les empreses valencianes a l’actual revolució tecnològica. Naix a l’empara de l’Agència Valenciana d’Innovació. Aquesta entitat finança els tècnics d’innovació de l’ens supramunicpal, al servei de la ciutadania de la comarca. L’objectiu del qual és facilitar la digitalització dels sectors econòmics del Camp de Túria.