MCT – 30 de maig de 2023La Mancomunitat Camp de Túria sol·licitarà EMPUJU i EXPLUS que treballaran durant un any en l’ens supramunicipal. En aquesta ocasió, aquesta administració amb seu a Llíria, cerca cobrir els llocs de:

EMPUJU:

1️⃣ Grau Universitari en Periodisme
1️⃣ Grau Universitari en Dret

1️⃣ Grau en Psicologia/Pedagogia/Magisteri d’Educació Especial
1️⃣ Grau en Treball Social

Per a poder eixir en el llistat de preseleccionats has de complir amb 3 requisits: estar apuntat/a en Labora; tenir al dia la teua demanda laboral i estar inscrit/a en el Programa de Garantia Juvenil. A més, és requisit indispensable tenir menys de 30 anys.

EXPLUS:

2️⃣ Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Gestió (Tècnic/a superior en Administració i Finances)
1️⃣ Cicle Formatiu de Grau Superior en Hostaleria i Turisme (Tècnic Superior en Agències de viatges i gestió d’esdeveniments/Gestió d’allotjaments turístics/Guia, informació i assistències turístiques)
1️⃣ Cicle Formatiu de Grau Superior en Informàtica (Tècnic d’informàtica)

Per a poder eixir en el llistat de preseleccionats has de complir amb 2 requisits: estar apuntat/a en Labora i tenir al dia la teua demanda laboral. A més, és requisit indispensable tenir més de 30 anys.

Per a qualsevol dubte o aclariment pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de les xarxes socials o en el telèfon 962798150 Ext. 2.