NORMATIVA I OBJECTE

DOGV

La vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius convoca la segona edició del programa formació, intraprenedoria i talent en les administracions públiques (UVemprén Valor Públic) amb un total de fins a 74 ajudes destinades a alumnes d’estudis oficials de grau i màster de la Universitat València que realitzen pràctiques externes curriculars o extracurriculars a ajuntaments, mancomunitats i a la Diputació de la província de València.

Aquesta convocatòria també inclou un programa formatiu de caràcter intensiu per a l’alumnat participant. Aquells que completen satisfactòriament el programa rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda i se’ls podrà reconèixer en el seu expedient acadèmic, si així ho sol·liciten al seu centre, fins a 2 crèdits ECTS per activitats de participació universitària, tal com figura en l’ACGUV 216/2021.

A més, els tres estudiants que presenten els millors diaris d’innovació seran premiats, cada un, amb una tauleta.

BENEFICIARIS

Aquest programa va dirigit a l’estudiantat matriculat durant el curs 2021-2022 en els estudis oficials de grau i màster de la Universitat València que vulga formar-se en innovació pública local realitzant pràctiques externes, curriculars o extracurriculars, en administracions públiques locals de la província de València.

IMPORT I DATA DE SOL·LICITUDS

El programa formació en innovació pública local realitzant pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats i en la Diputació de la província de València finança fins a 74 ajudes amb un import de 250 euros cadascuna per persona (18.500 €).

Tot estudiant que siga beneficiari d’aquest programa i acabe favorablement el seu període de pràctiques rebrà l’ajuda de 250 €.

Aquest programa també finança les 3 tauletes, valorades en 384,93 €, que seran atorgades als 3 estudiants que, després de la seua estada en pràctiques, presenten els millors diaris d’innovació.

Aquest finançament procedeix del codi orgànic 6701400000 del pressupost per a l’exercici 2021, de la Universitat de València, amb una dotació econòmica màxima de 19.918,08 €.

A les quantitats indicades se’ls aplicaran les corresponents retencions que marca la legislació vigent.

El termini de presentació de sol·licituds comença l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acaba el 14 de gener de 2022.