MCT- 11 de juny de 2024.

El tècnic de l’àrea de Creació d’Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria va acudir a la III Edición del Taller d’Ocupació “Ocupa” celebrat a l’Eliana, compartint con els presenta una xarrada sobre financiación y subvenciones.

Des de l’Ajuntament de l’Eliana i la Mancomunitat Camp de Túria és contínua fomentant l’ocupació fent que 10 persones beneficiàries, 8 donacions i 2 habitatges, aprenguen l’ofici d’obrer, mentre reben un salari durant els 12 mesos de durada del Taller.

El programa s’inicia gràcies a una subvenció que va proporcionar de Labora, d’una quantitat superior a 266.000 euros, a la qual calç suma l’aportació de l’Ajuntament de l’Eliana que ascendeix a 13.000 euros, i que està destinat a sufragar els despeses de costos salarials, formació i manteniment. A més dels 10 alumnes, per a poder durant un període el Taller té contractat un director, un docent especialitzat en obra de paleta, totes les dues una jornada completa, i un altre docent de suport a la meitat de la jornada. A més, l’alumna tindrà una jornada laboral de 40 hores fixes, de 7.00 a 15.00 hores en hores de dilluns a diverndres.