Comunicat oficial Carrera dels Arbres i Castells:
La Mancomunitat Camp de Túria al costat de la resta d’ajuntaments organitzadors de la Carrera dels Arbres i Castells, davant la situació climatològica extraordinària que estem vivint en els últims dies, ha decidit:

1º. Ajornar la XII edició de la Carrera dels Arboles i Castells 2022 que estava prevista per al cap de setmana del 26 i 27 de març.

2°. Després d’analitzar detingudament i valorar diferents alternatives, entenem i creiem que la seguretat de els/as corredors/as és el més important. Avui dia no podíem garantir la seguretat de les persones participants en diversos recorreguts que discorren per barrancs, parcs naturals i sengles inundades.

3°. Fer la carrera en aquestes condicions era dinamitar l’essència d’Arbres i Castells. Les alternatives passaven per eliminar etapes, retallar altres i reubicar a corredors/as en etapes en les quals no estaven inscrits/as. La nostra carrera és la unió de la comarca i fomentar els valors de companyonia i equip en l’esport.

4°. Dur a terme una carrera d’aquestes característiques implica molt esforç, col·laboració i personal implicat dels 15 municipis pels quals discorren els recorreguts. Malgrat tot l’esforç realitzat en els últims mesos per la direcció de carrera ens veiem obligats a prendre la decisió d’ajornar-la amb tot nostre pesar.

5°. Estem estudiant el calendari per a poder aconseguir una data adequada per a una bona realització de la prova. Pròximament se us comunicaran les novetats i les formes d’inscripcions/devolucions per a aquells equips que no puguen disputar la prova en la nova data.

6°. Lamentem profundament les molèsties ocasionades i esperem poder, veure’ns pròximament en la XII edició de la Carrera dels Arboles i Castells.