Formació oberta per a l’aprenentatge permanent a través d’Internet.

Si tens més de 18 anys i cerques formació flexible a través d’Internet en Aula Mentor Camp de Túria trobaràs més de 100 cursos amb tutorització personalitzada.

La Mancomunitat Camp de Túria és una de les entitats associades al projecte Aula Mentor, una iniciativa de formació oberta i flexible per a la formació i l’aprenentatge permanent al llarg de la vida a través d’Internet, impulsada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Amb més de 100 cursos en línia, el seu objectiu és millorar les competències personals i professionals de l’alumnat, a més de promoure l’ús eficient de les tecnologies. Pots consultar el catàleg dels cursos en www.aulamentor.es.

El programa compta amb tutories telemàtiques personalitzades i, si el necessites, pots obtenir suport presencial dels administradors de cadascuna de les aules. Si no disposes d’Internet o tens mala connexió, podràs utilitzar una secció adaptada en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria, situada en el carrer Pla de l’Arc s/n a Llíria.

La duració dels cursos és de dos a tres mesos i el cost de cadascun és de 24 € mensuals, sent la matrícula inicial de dos mesos ‒excepte en els cursos amb certificació de 30 hores que la matrícula inicial serà d’un mes‒. Per a obtenir un certificat d’aprofitament del curs realitzat haurà d’aprovar-se un examen presencial en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria.

El període de matriculació està obert tot l’any excepte a l’agost. Per a matricular-se i rebre més informació pots trucar al telèfon 627 645 042.