MCT

La Mancomunitat Camp de Túria ha llançat, al costat de les 17 associacions de comerç de la comarca, un vídeo promocional per a reconèixer a veïns/es i visitants la seua aposta i compromís amb el comerç de proximitat.

Així, aprofitant que avui dilluns 21 de juny es dóna la benvinguda a la nova estació de l’estiu, els comerços que formen Comerç Actiu ha llançat la seua nova campanya estival. Es tracta d’un vídeo que posa en valor al comerç de proximitat i que sense els veïns i veïnes i les persones que visiten Camp de Túria no podrien existir.

Un espot on els 17 municipis de Camp de Túria són els protagonistes, però on, sobretot es dirigeixen a la persona consumidora. Posar en valor la qualitat, la humanitat i la proximitat és l’objectiu d’aquesta campanya estiuenca.

L’espot s’ha llançat des d’avui mateix en xarxes socials i es difondrà en tots els mitjans de comunicació dels quals disposen els municipis. La intenció és la de conjuminar esforços per a donar suport a un dels sectors més afectat per la crisi sanitària i per les noves maneres de consumir. Si vols visualitzar el vídeo pots veure’l en el següent enllaç.

La Mancomunitat Camp de Túria continua amb la seua aposta decidida de donar suport i recolzar al comerç local en benefici de l’avenir de la comarca. “El nostre comerç és la vida dels nostres carrers, hem de consumir en el comerç local perquè ajudem el creixement social i econòmic de la nostra comarca”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda.