MCT

La Mancomunitat Camp de Túria participa divendres que ve, 14 de maig, en la jornada ‘Emprenedoria en Cooperativa’. Es tracta d’un cicle d’accions organitzat per la Universitat de València, l’Aulaempresocial i UVempren.

La jornada, que es transmetrà de forma online, va dirigida a instituts, personal tècnic dels ajuntaments i a totes les persones que vulguen conèixer com emprendre a través de la fórmula de la cooperativa. Pots inscriure’t punxant ací.

La sessió començarà a partir de les 09:15h amb la inauguració de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; el vicepresident 3r de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa; la catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València, Pilar Alguacil; i el cap del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra, Fidel García.

A les 09:45h tindrà lloc la conferència ‘Per què emprendre en cooperativa?’, a càrrec de Pilar Alguacil. I posteriorment se celebrarà una taula de conferència per a parlar sobre què és una cooperativa i com emprendre a través d’aquesta organització empresarial. Després del descans, serà el torn de la ponència de Rodant Cooperativa per a parlar del cooperativisme juvenil i finalment es realitzarà una activitat pràctica amb Kahoot.

Kahoot és una eina per la qual el ponent crearà concursos entre els participants per a aprendre o reforçar l’aprenentatge i on les persones que participen en la jornada seran les concursants.