MCT

La Mancomunitat Camp de Túria, a través del Programa PRISMA Salut Mental, ha organitzat una jornada en Riba-roja per a celebrar el dia Mundial de la Salut Mental que es commemora el 10 d’octubre. Així, dijous que ve 7 d’octubre, l’àrea recreativa l’Esplanada del Rio Túria acollirà multitud d’activitats com batucada, slacklines, estands informatius, dinàmiques i tallers, esmorzar de confraternitat i photocall. En finalitzar l’acte, es farà la lectura pública d’un manifest en defensa de la salut mental.

Les activitats estan previstes que comencen a les 10:30h i concloguen sobre les 12:30h. A l’acte assistiran totes les persones que participen en els recursos de PRISMA de la Mancomunitat, amb seus a Bétera, Vilamarxant, La Pobla de Vallbona i Riba-roja de Túria. A més, també es convidarà als responsables polítics de les àrees de sanitat i serveis socials dels 17 ajuntaments que conformen la comarca.

“Activitats com aquesta posen de manifest la necessitat de fer polítiques relacionades amb la salut mental. Perquè són moltes les famílies que conviuen amb aquesta malaltia i necessiten recursos i projectes com els de PRISMA que aposten per la rehabilitació i inserció social d’aquestes persones”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Una activitat organitzada al costat de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria en col·laboració amb Teràpia Aventura i Tymbals DiPercusión. Una jornada lúdic festiva per a posar l’enfocament en un col·lectiu necessitat d’atenció i polítiques socials.