MCT- 26 d’octubre de 2023

La Mancomunitat Camp de Túria va rebre ahir el premi en la categoria “Turisme” per la campanya “Desperta Sensacions” en la VIII edició dels premis comarcals Camp de Túria que el Periòdic d’Ací va celebrar en el Auditori de La Pobla de Vallbona.

Lola Celda, anterior presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, va ser l’encarregada d’atorgar el guardó a Maria Teresa Subirats, gerent del Pla de Dinamització i Governança Turística de l’ens supramunicipal. A l’acte també van acudir alcaldes, alcaldesses i membres representants dels ajuntaments de la comarca, així com representants de la Generalitat Valenciana, com va ser el cas de Stephane Soriano, Director General de Diversitat.

Malgrat que la campanya va nàixer amb l’objectiu de posicionar la imatge de marca de la comarca del Camp de Túria, Subirats afirma que ha sigut una gran sorpresa i un honor aconseguir el premi. A més, explica que aquest reconeixement permet donar visibilitat als esforços que s’han realitzat des de la part políticia, tècnica i les persones que altruistament han col·laborat en la creació de la campanya.

Com a part de l’essència de “Desperta Sensacions”, la gerent del Pla de Dinamització i Governança Turística també ressalta: “El més important de la comarca són les persones, perquè s’emporten una emoció, i aqueixa part sentimental i personal és fonamental per a qualsevol destinació turística”.