MCT – 07/10/2022

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat en el matí de hui el Dia de la Salut Mental a Bétera, que es commemora dilluns que ve 10 d’octubre. La Casa de la Cultura ha sigut el centre neuràlgic de les activitats programades per PRISMA.

Prisma, és un recurs de rehabilitació i inserció en Salut Mental, posat en marxa fa quatre anys per l’ens supramunicipal. Amb seus a Bétera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant atén usuaris i usuàries de tota la comarca amb l’objectiu d’incorporar a la societat i al món laboral a aquestes persones.

La jornada que ha comptat amb estands, tallers, classe de zumba i batucada ha servit per a “visibilitzar la salut mental i ajudar les persones i les famílies a integrar-se en la societat”, ha explicat el director de Prisma, Paco Jareño.

Per part seua, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha destacat “l’esforç de l’entitat i els ajuntaments per posar solució i recursos a un dels grans problemes de la societat. La nostra intenció és que siguem tots i totes una mica més feliços i amb polítiques com aquestes ho estem aconseguint”.

En aquest sentit, la directora del departament de Benestar Social i Salut, Esther Císcar, ha apuntat que “el Dia Mundial de la Salut Mental és un moment de celebració, de posar la salut mental en el focus mediàtic i de reivindicar programes com els de PRISMA que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones”.