L’objectiu és acostar noves tecnologies i startups a les empreses de la comarca

Llíria, 25 de setembre 2022. La Mancomunitat Camp de Túria ha participat en el dia de hui al València Digital Summit, la cinquena edició de l’esdeveniment internacional sobre tecnologia, digitalització i innovació posat en marxa per Startup Valencia.

L’ens supramunicipal ha sigut present en la zona d’exhibidors de la mà de la Diputació de València al costat de Mancomunitat  Horta Sud i l’ajuntament de Quart de Poblet. En concret, han participat els departaments de promoció econòmica, projectes europeus i l’oficina d’innovació de la Mancomunitat.

L’objectiu de la intervenció és participar en el fòrum d’empreses, startups, fundacions i corporacions que constitueix el València Digital Summit per a compartir informació sobre la tecnologia del futur i ajudar al creixement de les empreses de la comarca.

Així mateix, en el seu objectiu d’acostar la innovació i ajudar a construir un territori empresarial intel·ligent i sostenible, la Mancomunitat Camp de Túria ha donat a conéixer el Túria Innovation Transfer Day. Es tracta de la primera trobada de transferència d’informació i innovació de la comarca Camp de Túria i tindrà lloc el 16 de novembre a Bétera. Les inscripcions es troben obertes.