Col·laboració amb Creu Roja en La Pobla de Vallbona.

La tècnica de turisme de la Mancomunitat Camp de Túria ha acudit hui a Bétera per a impartir una xarrada sobre turisme en la comarca dirigida a persones migrants. Este esdeveniment s’ha dut a terme en col·laboració amb Creu Roja en La Pobla de Vallbona, reforçant una aliança de llarga durada entre ambdues entitats.

Des de fa anys, la Mancomunitat Camp de Túria manté un conveni de col·laboració amb Creu Roja, l’objectiu del qual és facilitar la integració i el benestar de les persones migrants i refugiades en la regió.

La xarrada, enfocada a destacar els recursos turístics del Camp de Túria, ha sigut dissenyada per a ajudar les persones refugiades, migrants i estrangeres a descobrir els llocs més emblemàtics, les rutes més pintoresques i les visites que poden realitzar per a gaudir plenament de la rica cultura i els recursos de la comarca.

Amb aquesta iniciativa, la Mancomunitat Camp de Túria i Creu Roja busquen no sols informar sinó també fomentar la inclusió i l’aprofitament del patrimoni local per part de les noves comunitats que resideixen en la zona.