MCT – 18 de novembre de 2022

La Mancomunitat Camp de Túria ha lliurat aquest matí els premis del VIII Concurs de Microrelats TecnOK. La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) del departament de Serveis Socials i Sanitat de la Mancomunitat ha celebrat durant el matí de hui el seu lliurament de premis.

El jurat de valoració es va reunir el mes d’octubre passat i va determinar que els i les guanyadores del 2022 de la categoria de Primer Nivell (alumnes i alumnes de 1r i 2n de l’ESO) l’obra realitzada per Alba Gómez Sanmartín del Col·legi Iale International School de l’Eliana en primera categoria. El segon premi ha sigut per al treball de Carlota Dolz Hernández del col·legi Internacional Mas Camarena i el tercer guardó ha sigut per a l’alumne Iván Soriano Contelles del col·legi Asunción de La nostra Senyora.

Quant al segon nivell, en el qual participen els xics i xiques que cursen 3r i 4t de l’ESO, el primer premi ha quedat desert pel que el jurat tornarà a reunir-se per a tornar a valorar els relats i triar un guanyador/a. El segon premi l’ha aconseguit Sara Claros Pérez del col·legi Asunción de La nostra Senyora de Riba-roja de Túria i el tercer premi és per a Amparo Cervera Sifre del col·legi Diocesà Sant Rafael de La Pobla de Vallbona.

Un concurs que es consolida any rere any amb l’objectiu de conscienciar a l’alumnat dels centres educatius sobre la importància del bon ús de les tecnologies. La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha assistit al lliurament de premis al costat de representants polítics dels municipis que han aconseguit premis.