MCT – 10 de gener de 2023

La Mancomunitat Camp de Túria ha repartit calendaris de taula per a sensibilitzar i prevenir contra la violència de gènere. La Unitat d’Igualtat de l’ens supramunicipal ha distribuït 1.000 exemplars entre els 9 municipis que formen part de la Unitat: Gàtova, Olocau, Marines, Loriguilla, Casinos, Domenyo, Serra, Benissanó i Nàquera.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de sensibilitzar i prevenir la violència de gènere tant de cara al personal de les administracions com a la ciutadana, atès que cada taula d’atenció amb un calendari el missatge arriba directament i es visibilitza constantment el telèfon 016.

Cada pàgina, que es correspon amb cada mes, conté un missatge com a crida a l’acció individual i col·lectiva i a la reflexió, identificant aquestes violències i interpel·lant-nos a l’acció per a la prevenció. A més, com cada taula d’atenció disposarà d’un calendari, es facilita que el missatge arribe directament i es visibilitza constantment el telèfon 016.

El calendari #igualtat2023 és una aposta per a recordar-nos durant tot l’any que un món igualitari i sense violències cap a les dones és possible i que totes les persones podem i hem de fer alguna cosa per a aconseguir-ho.

En aquest sentit, la difusió en xarxes socials i en la pàgina web ajudaran a reforçar el missatge. Es tracta d’una iniciativa que ja va començar el passat 25N amb la presentació del cartell i la campanya de la Mancomunitat Camp de Túria en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones.