El tècnic d’esports de la Mancomunitat Camp de Túria ja està treballant en la planificació dels pròxims Jocs Esportius. Si les condicions de la pandèmia ho permeten i les autoritats autoritzen la seua realització, els Jocs Esportius tornaran a Camp de Túria.

En l’última edició, 700 xiquetes i xiquets de 16 col·legis de la comarca i clubs van participar en els Jocs Esportius. Una competició destinada a l’alumnat entre 6 i 12 anys.

La ràpida i sobtada interrupció dels Jocs Esportius al març d’enguany, a causa de la Covid-19, va impedir que es disputaren les finals de les competicions i no es conegueren els guanyadors d’aquesta temporada. Un fet insòlit que mai havia succeït en cap de les edicions anteriors.

La Mancomunitat Camp de Túria vulga agrair la participació de tots els clubs, col·legis, entrenadors i xiquets i xiquetes que any rere any s’inscriuen en el Jocs Esportius, especialment als de la temporada passada. Al mateix temps, convida de nou a tots i a totes a participar en la pròxima edició. En els pròxims mesos s’anirà facilitant tota la informació.