MCT – 29 de novembre de 2022

La Mancomunitat Camp de Túria està immersa en la preparació de la pròxima edició de la Carrera dels Arbres i Castells. La tretzena edició de la prova per equips es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 de març de 2023.

Enguany, una de les principals novetats de la carrera és que s’ha reduït el nombre d’etapes. Entre el dissabte i el diumenge de competició es disputaran 9 etapes, amb la finalitat d’afavorir la formació d’equips i augmentar la participació en cada etapa. S’eliminen les més conflictives sumant en total prop de 120 quilòmetres.

La Carrera dels Arbres i Castells és una prova esportiva que se celebra per equips i per etapes. Durant tot un cap de setmana les diferents etapes que componen la competició recorren els municipis de Camp de Túria.

Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes més exigents amb altres amb menor grau de duresa s’intercalen en un recorregut que cerca potenciar a través de l’esport la grandesa d’una comarca situada entre dos parcs naturals com són la Serra Calderona i el Riu Túria alhora que donem a conèixer el nostre patrimoni natural, històric i cultural.

En els pròxims dies es donarà tota la informació referent a les inscripcions, preus i etapes. Els equips podran estar compostos per un mínim de 5 corredors/as i un màxim de 9.