Les associacions de comerciants de Camp de Túria van mantenir ahir la primera reunió de treball del ‘Itinerari de Gestors’. Es tracta d’una nova activitat per a posar en comú les idees de totes les associacions de la comarca i poder treballar conjuntament.

L’objectiu principal d’esta acció és dissenyar en comú el pla d’acció comarcal per al comerç a partir de les aportacions de les associacions de cada municipi. El focus d’actuació es basa en les necessitats de tots els veïns i veïnes de Camp de Túria.

Representants de les associacions de comerciants de L’Eliana, Olocau, Marines, Casinos, Llíria, Serra, Benissanó, Benaguasil, Riba-roja, San Antonio i Vilamarxant es van reunir ahir en la seu de la Mancomunitat per a iniciar el ‘Itinerari de Gestors’.

‘Junts’ i ‘Unió’ van ser les paraules que més es van escoltar en la cita d’ahir. A partir d’ara, se centraran en prioritzar les activitats i accions a realitzar per a aconseguir els objectius. Es tracta d’un treball en equip que es desenvoluparà al llarg dels mesos. La pròxima cita està programada per al dilluns 3 de juny.