MCT – 27 d’abril de 2023

La Mancomunitat Camp de Túria ha participat en la I Fira Comarcal d’FP que s’ha celebrat a la comarca. Més de cinc-cents joves dels instituts de la comarca han visitat a l’Eliana la fira organitzada pel Consell Territorial de Formació professional (FP) dependent de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.


El Pacte Camp de Túria i la AEDL comarcal en representació dels AEDL’s dels municipis de la comarca són membres del Consell Territorial des de 2021, òrgan des del qual es treballen iniciatives i idees que milloren l’FP a la comarca. Així, durant tot el matí s’ha pogut gaudir d’exhibicions en directe de les diferents famílies d’FP que es poden cursar en els instituts de la zona.

Camp de Túria, Foia de Bunyol, la Serrania i Alto Túria han sigut els protagonistes d’un matí dedicat a la formació professional, un ensenyament amb futur que en les pròximes setmanes obrirà el període de matriculació.

A més, les persones que han visitat la fira han pogut conèixer en els estands els centres col·laboradors de Labora que ofereixen Certificats de Professionalitat i empreses que aposten per la FP Dual a Camp de Túria. Sens dubte, ha sigut un èxit de participació i una oportunitat única on s’ha pogut descobrir amb demostracions en directe el que podem arribar a aprendre.