MCT

La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar en la vesprada d’ahir la reunió de coordinació prèvia a l’arrencada de la Lliga de Futbol 8 Querubí Camp de Túria. Aquesta nova edició, la temporada 2021/2022, començarà el pròxim cap de setmana amb la primera jornada.

Un total de 7 equips s’enfrontaran cada cap de setmana en els camps de futbol de la comarca. Aquesta temporada disputaran la lliga Querubí Futbol 8 Camp de Túria el CF Marines, Llíria UD, AT. Vallbonense, FC Benaguasil; FBAC Benaguasil, AT. Villar CF i Vilamarxant CF.

Després de l’aturada provocada per la crisi sanitària de la Covid-19 que va deixar sense competició als clubs l’any passat, tornarà a rodar la pilota a partir de la setmana vinent. Una lliga que es disputarà els caps de setmana fins el mes vinent de juny.

La reunió de coordinació va servir per a lliurar material esportiu als clubs participants, traslladar les bases de la competició, el calendari i les fitxes de l@s jugadors. Els coordinadors que van participar en la cita van mostrar les ganes que tenen els xiquets i les xiquetes per tornar a disputar aquesta lliga.

La Mancomunitat organitza íntegrament aquesta competició amb la col·laboració dels clubs que participen. Des de fa anys, l’ens supramunicipal posa en marxa aquesta lliga oberta tant xiques com a xics per a fomentar la igualtat en l’esport des d’edats molt primerenques.