La Directora del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria, Chelo Herráez, s’ha reunit aquest matí al costat d’una de les AEDC amb membres de la Universitat de València per a treballar sobre el desenvolupament de l’estratègia territorial de la comarca Camp de Túria.

En la reunió han participat també membres de la Universitat de València entre els quals es trobaven el vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla.

Entre altres assumptes, s’ha abordat la necessitat d’adaptar l’estratègia territorial de Camp de Túria a les noves necessitats que s’han generat a causa de la crisi sanitària del COVID-19. L’estratègia és el document que ha de marcar el desenvolupament socioeconòmic de la comarca a mitjà i llarg termini. Necessitats presents i futures han de quedar plasmades a nivell formatiu, d’ocupació, d’educació, de sectors productius. En definitiva, marca les línies per a aconseguir un desenvolupament econòmic, sostenible i de qualitat a Camp de Túria.

La reunió s’ha realitzat a través de ZOOM i en ella han participat diversos càrrecs de la Universitat relacionats amb la formació i l’ocupació. Tots dependents del projecte ‘AVALEM TERRITORI’.