MCT – 21 d’octubre de 2022

La Mancomunitat Camp de Túria es troba immersa en l’organització del pròxim esdeveniment del 16 de novembre. El Túria Innovation Transfer Day és una cita per a l’empresa i els negocis de la comarca i els instituts tecnològics.

L’objectiu és el de compartir un espai en el qual proveïdors digitals de la comarca puguen oferir els seus serveis a les empreses i negocis i a més les universitats i els instituts tecnològics puguen mostrar la innovació al servei de les empreses.

En aquests moments, s’estan succeint diverses reunions de treball presencials amb les persones que participaran en l’esdeveniment. Així, ahir va tenir lloc la primera cita amb les empreses proveïdores de solucions digitals. Formaran part de la Fira del HUB que se situarà, com la resta de l’esdeveniment, en la Fundació Laboral de la Construcció a Bétera.

Si vols assistir a aquest esdeveniment pots conèixer més detalls en la pàgina web Ací descobriràs totes les activitats que hem organitzat perquè la innovació es pose a la disposició de l’empresa i puga fer-la créixer.

I si el que necessites és saber quins proveïdors digitals mostraran els seus productes i serveis en la Fira pots visitar  En aquesta pàgina web coneixeràs totes les empreses que poden ajudar-te a digitalitzar la teua empresa.

Reunió a Vilamarxant

L’organització també treballa amb les àrees industrials de Camp de Túria. Per aqueix motiu, en els últims dies el personal tècnic s’ha reunit amb l’Associació d’Àrees Industrials de Vilamarxant.

Per a la Mancomunitat Camp de Túria és molt important que les empreses siguen coneixedores de les accions que es posen en marxa perquè l’objectiu és ajudar a millorar el creixement econòmic de la comarca.