MCT

La Mancomunitat Camp de Túria continua oferint els seus serveis gratuïts a la ciutadania de la comarca. En concret, si algun veí o veïna dels 17 municipis que conformen Camp de Túria es troba en cerca activa d’ocupació pot acudir a les instal·lacions a Llíria i resoldre els seus dubtes.

El personal tècnic de l’Acord Territorial d’Ocupació continua treballant durant els mesos d’estiu perquè ningú es quede només en la dura cerca d’ocupació. Així, si necessites fer un currículum, registrar-te en el nostre portal d’ocupació o preparar una entrevista de treball pots sol·licitar cita prèvia en el número de telèfon 962798150 Ext.2 i estarem encantats d’ajudar-te.

A més, si estàs pensant a posar en pràctica una idea de negoci o vols conèixer en profunditat i amb detall com muntar la teua pròpia empresa, el personal tècnic de l’Acord especialitzat en empresa i persones emprenedores podran resoldre les teues inquietuds i guiar-te en el procés de portar a la pràctica la teua idea de negoci.

L’Acord Territorial d’Ocupació forma part del programa Avalem Territori, desenvolupat per la Universitat de València, i finançat per la Generalitat Valenciana a través de Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.