La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant sense descans per a ajudar les persones desocupades. Es tracta d’un servei que es presta des del departament de Promoció Econòmica i que compta amb el suport de Labora i el finançament de Fons Europeus.

El personal tècnic contractat dins de l’Acord Territorial d’Ocupació s’encarrega d’orientar, ajudar i resoldre tots els dubtes que se’ls plantegen a les persones que estan cercant ocupació. Si estàs en aquesta situació pots sol·licitar la teua cita prèvia en el 962 79 81 50 Ext.2.

A més, la Mancomunitat Camp de Túria compta amb un Portal d’Ocupació i Empresa per a la cerca activa de treball. Si vols registrar-te com a demandant d’ocupació pots accedir a https://gestionandote.com/agencia/campdeturia


Plans d’Ocupabilitat


Com en anys anteriors, la Mancomunitat Camp de Túria desenvoluparà plans d’ocupabilitat destinats a les persones que estan cercant ocupació. Si la pandèmia provocada per la Covid-19 ho permet, els plans podran ser presencials i itinerants com en ocasions anteriors.


Si per contra, les autoritats sanitàries recomanen que s’eviten les reunions presencials, el personal tècnic ha treballat per a desenvolupar les eines necessàries que permeten la formació, seguiment i acompanyament a través de noves tecnologies.


L’objectiu del departament de Promoció Econòmica és poder ajudar les persones desocupades. Millorar l’ocupabilitat de la comarca és una meta de la Mancomunitat Camp de Túria.