MCT

La Mancomunitat Camp de Túria està repartint entre els instituts de la comarca un còmic per a donar a conèixer tant l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana com al propi ens supramunicipal.

Es tracta d’una acció subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Gràcies a aquesta ajuda, l’ens supramunicipal repartirà 6.000 exemplars d’un còmic escrit totalment en valencià entre la població més jove de la comarca. S’està distribuint per a arribar a l’alumnat de 2n, 3r i 4t de l’ESO a més de 1r i 2n de Batxiller. També es deixaran exemplars en els Centres d’Informació Juvenil repartits en els diferents municipis de la comarca.

“Hem d’acostar les nostres institucions a la població més jove. Ells són el nostre present i també el nostre futur, com més prompte millor coneguen quants serveis poden prestar les administracions per a ells serà que estem fent ben el nostre treball”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Transmetre a la ciutadania l’existència de les administracions que poden millorar la seua qualitat de vida i l’accés a serveis gratuïts, són també objectius de l’acció desenvolupada per la Mancomunitat Camp de Túria.


L’alumnat dels Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) de tèxtil i mecànica, impartits per la pròpia Mancomunitat, també ha rebut un exemplar del còmic. El repartiment del còmic s’engloba també com una nova acció dirigida a la joventut a Camp de Túria en l’aposta de l’ens supramunicipal per acostar-se a aquest grup de la població.