La Mancomunitat Camp de Túria ha acollit aquest matí un Focus Group sobre les necessitats formatives del territori. En la mateixa han participat els tècnics de la Mancomunitat així com la Universitat de València.

A la cita s’han sumat representants d’entitats privades i públiques on s’imparteix formació no reglada, d’instituts, aedls, sindicats i el director del centre Labora de Llíria; a més del Insitut d’Estudis Comarcals Camp de Túria.

En la reunió s’han posat sobre la taula les necessitats de formació, de recursos i la satisfacció de l’oferta formativa a la comarca. D’aquesta manera, s’ha donat la paraula als presents perquè transmeteren en primera persona com veuen l’oferta formativa i com es pot millorar.

Les persones que han participat en aquesta taula de treball han posat de manifest que la comarca de Camp de Túria ha de millorar les comunicacions entre les diferents poblacions per a poder acostar a l’alumnat a qualsevol municipi de la comarca. A més han de conèixer-se per tots els agents socials l’oferta existent.

L’Acord Territorial d’Ocupació treballarà, entre moltes altres línies, en una taula de formació que reunisca les veus representants per a millorar l’oferta formativa tant reglada com no reglada. En aquesta taula, tant instituts com entitats formatives privades, Labora i les empreses han de participar per a entre tots avançar en la formació de la comarca.