DOGV NUM. 9069 de 26/04/2021

NORMATIVA I OBJECTE

DOGV

Beques per a la realització de pràctiques professionals en activitats relacionades amb l’exercici de la salut pública en la direcció general desalud pública i addiccions i dentros dependents de la mateixa
1. Convocar la concessió de tretze beques i declarar la urgència del procediment, a excepció de sol·licituds i recursos, per a la realització de pràctiques professionals en activitats relacionades amb l’exercici de la salut pública en la direcció general amb competències en matèria de salut pública i addiccions i centres dependents d’aquesta, per als exercicis 2021 i 2022, destinades a donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional de les persones amb titulacions oficials universitàries següents: Medicina, Infermeria, Nutrició i Dietètica, Sociologia, Psicologia, Ciències Polítiques, Antropologia, Treball Social, Estadística, Estadística Aplicada, Matemàtiques, Ciències Ambientals, Enginyeria Industrial, Enginyeria Química Industrial, Enginyeria en Tecnologies Industrials, Química, Física, Farmàcia, Biologia, Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Informació i Documentació, Comunicació, Economia, Dret i Periodisme, amb els següents perfils professionals segons centre de realització de les pràctiques professionals per cada àrea funcional i activitat: beques adscrites als serveis centrals de la Direcció General de Salut Pública i Addiccions i centres dependents d’aquesta.
1. Una beca. Títol universitari en Enginyeria, Matemàtiques, Medicina, Farmàcia, Biologia, Química, Física, O Veterinària. Activitat: formació complementària i especialització en el maneig de dades genómics i bioinformática.

BENEFICIARIS/ES

Requisits dels sol·licitants
1. Podran sol·licitar les beques objecte de regulació en aquestes bases, les persones que reunisquen els següents requisits al final del termini de presentació de les sol·licituds determinat en l’apartat cinquè d’aquesta convocatòria:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d’un estat membre de la Unió Europea. Els qui aspiren a elles i no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si escau, durant el procés de selecció.
b) No ser major de 35 anys.
c) Estar en possessió de qualsevol de les titulacions exigides en la corresponent convocatòria, sense que hagen transcorregut més de 5 anys des de la finalització dels estudis requerits.
d) No haver sigut persona beneficiària de beques de pràctiques professionals atorgades per la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
e) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtenir la condició de persona beneficiària establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, la qual cosa s’acreditarà mitjançant la declaració responsable inclosa en el model de sol·licitud que estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat www.gva.es.
f) No patir malaltia o grau de discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió de la beca i el normal desenvolupament de les pràctiques professionals. Les persones amb discapacitat en els qui no concórrega aquest impediment, podran al·legar la seua condició de discapacitada a l’efecte de dirimir el possible empat que puga produir-se.
2. No podran optar a les beques que ordenen aquestes bases els qui, en el moment de publicar-se la convocatòria ja estiguen gaudint d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca que s’està gaudint o que resten menys de dos mesos per a la seua finalització.

DATA DE SOL·LICITUDS

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils, a comptar des de l’endemà a la publicació de la present resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.
La forma de presentació de les sol·licituds i documentació que ha d’acompanyar-se, es realitzarà exclusivament per via electrònica, la sol·licitud i currículum de forma completa, segons models normalitzats que estan accessibles en la seu electrònica de la Generalitat, www.gva.es i es realitzarà i ajustarà al determinat en la base cinquena i sisena de l’annex únic de la citada ordre.