MCT – 14 de diciembre de 2022

La Mancomunitat Camp de Túria ha lliurat aquest matí els distintius que identifiquen a les primeres 24 empreses de la comarca que han constituït el Club de Producte. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins del Pla de Dinamització i Governança Turística que desenvolupa aquest 2022 la seua segona anualitat gràcies al conveni de col·laboració entre l’ens supramunicipal, Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València.

En concret, les empreses adherides oferiran a visitants, veïns i veïnes 32 experiències, 15 d’elles de manera combinada i les 17 restants de manera individual. L’objectiu és el d’oferir experiències que posen en valor el patrimoni, la cultura i la riquesa gastronòmica que es troba en els municipis de la comarca.

Així, es descobriran els racons i els encants de Camp de Túria a través de 4 allotjaments, 7 restaurants i bars, 1 espai visitable i 12 empreses d’activitats, guies i agències. Això és només el principi del que cada any s’anirà ampliant i sumant més establiments.

“Treballem conjuntament gràcies a l’esforç dels propis ajuntaments, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana per posar a Camp de Túria en el mapa turístic”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.

Les empreses participants en el Club de Producte disposen des d’avui mateix d’un distintiu de marca identificativa que podran col·locar en els seus aparadors. Una manera de donar a conèixer la marca Camp de Túria, Desperta Sensacions i el Club de Producte.