La Mancomunitat Camp de Túria vol agrair públicament el treball que han realitzat les persones voluntàries de Llíria, Riba-roja, Vilamarxant, Benaguasil i Bétera que gràcies al material aportat pel Grup Empresarial Camp de Túria s’han pogut elaborar 30.000 pantalles protectores.


Tots els municipis de la comarca han rebut pantalles que han pogut distribuir entre cossos i forces de seguretat; treballadors municipals; residències; comerços o fins i tot entre la població més vulnerable. A més, s’ha repartit aquest material de protecció a l’UCI de l’Hospital Arnau de Vilanova i a l’Hospital de Manises, a més de residències de la zona.

 

La Mancomunitat Camp de Túria ha fet d’intermediari, en alguns casos, perquè l’Agrupació es posara en contacte amb els ajuntaments de la comarca per a poder oferir-los les pantalles.


Gràcies a la labor de les 30 empreses associades que s’han preocupat de cercar el material i preparar paquets amb els quals fabricar pantalles protectores. Gràcies al treball de Protecció Civil i als Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat que s’han encarregat de traslladar la matèria primera fins als voluntaris. I gràcies, com no, a les persones voluntàries que han fabricat les pantalles que després s’han repartit.


La Mancomunitat vol agrair tot l’esforç i el treball que realitza la societat per a poder acabar com més prompte millor amb la crisi sanitària provocada pel COVID-19.