La Mancomunitat Camp de Túria i l’Ajuntament de Loriguilla han signat un acord de col·laboració per a utilitzar el Portal d’Ocupació i Empresa de l’ens supramunicipal.

Es tracta d’acostar l’eina de cerca d’ocupació i formació que utilitza la Mancomunitat a tots els ajuntaments que formen part d’aquesta. Encara que Loriguilla ha sigut el primer municipi a signar l’acord de col·laboració, hi ha altres pobles que estan estudiant la proposta i possiblement s’aconseguiran més acords en les pròximes setmanes.

El Portal d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria (https://gestionandote.com/agencia/campdeturia) és una plataforma que compta amb ofertes d’ús de tota la comarca de Camp de Túria i ofereix la possibilitat de registrar-se a cursos de formació gratuïts.

En aquests moments, existeixen actives prop de 50 ofertes d’ocupació. Les persones interessades a trobar una ocupació poden registrar-se gratuïtament en la pàgina i quan complisquen el perfil de les ofertes inscriure’s per a poder optar al lloc de treball.

El Portal d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria es va posar en marxa dins de l’Acord Territorial d’Ocupació. Un programa que tracta d’ajudar el desenvolupament econòmic de tota la comarca.