Última setmana d’inscripcions a preu reduït per a la Carrera dels Arbres i Castells. Si no vols perdre’t l’oportunitat de gaudir en equip de Camp de Túria aprofita’t i inscriu-te fins al pròxim 2 de febrer per 135 euros.

A partir del pròxim dilluns i fins al 19 de febrer, els equips interessats hauran d’abonar 160 euros. Si vols viure una experiència única aprofita el descompte i veuen a Camp de Túria a conèixer els seus parcs naturals, els seus castells i la seua gastronomia.
Durant un cap de setmana, els equips participants recorreran 200km repartits en 14 etapes.

Els equips formats per almenys 8 corredors i corredores i com a màxim per 14 descobriran els encants de la comarca de Camp de Túria. Esport, cultura, patrimoni, gastronomia… Una combinació perfecta que farà que el cap de setmana del 22 i 23 de febrer siguen una experiència única per als participants.

Els amants de l’esport no tenen excusa. Existeixen etapes per a tots els nivells. Les més llargues recorren uns 20 quilòmetres i hi ha altres tales de 5km. Les proves es disputen per muntanya i asfalt.

Els equips que estiguen interessats a viure l’experiència tenen fins al pròxim 19 de febrer per a realitzar la inscripció. Tots els participants rebran una borsa del corredor/a i a més el diumenge, com ja és tradició, el lliurament de premis es farà al costat de la degustació d’una paella gegant. Sens dubte, no hi ha excuses per a participar en la Carrera dels Arbres i Castells. Equip, superació, companyonia, convivència… són molts els al·licients que fan d’aquesta prova una prova diferent.

A més, paral·lelament a la prova esportiva, els bars i restaurants de la comarca oferiran gastronomia típica de la zona. Una oportunitat que farà les delícies dels paladars més exquisits.