MCT – 08 de febrer de 2023Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta i flexible per a la formació i l’aprenentatge permanent al llarg de la vida a través d’Internet impulsada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. La Mancomunitat Camp de Túria és una de les entitats associades al projecte.

Dirigida a persones adultes majors de 18 anys, Aula Mentor Camp de Túria compta amb més de 200 tipus de cursos en línia, oferint una formació flexible i amb tutorització personalitzada. El seu objectiu és millorar les competències personals i professionals, a més de promoure l’ús eficient de les tecnologies. Pots consultar el catàleg dels cursos en aulamentor.es.

A més de les tutories telemàtiques, l’alumnat pot obtenir suport presencial dels administradors de cadascuna de les aules. Si la persona no disposa d’Internet o té mala connexió, podrà utilitzar una secció adaptada en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria, situada en el carrer Pla de l’Arc s/n a Llíria.

La duració dels cursos és de dos a tres mesos i el cost de cadascun és de 24 € mensuals, sent la matrícula inicial de dos mesos ‒excepte en els cursos amb certificació de 30 hores que la matrícula inicial serà d’un mes‒. Per a obtenir un certificat d’aprofitament del curs realitzat haurà d’aprovar-se un examen presencial en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria.

El període de matriculació està obert tot l’any excepte a l’agost. Per a matricular-se i rebre més informació pots trucar al telèfon 627 645 042.