MCT- 28 de febrer de 2024

La Mancomunitat Camp de Túria ha impartit aquest dimarts un curs gratuït de Manipulador d’Aliments en la localitat de Vilamarxant, que ha aconseguit aconseguir el major nombre de persones inscrites a accions d’aquest tipus realitzades fins al moment. En total s’ha aconseguit una assistència pròxima a 40 persones.

Aquest curs, organitzat amb la col·laboració de la de regidoria d’Ocupació, Transparència i Participació a càrrec de Stefania Burlacu, ha tingut lloc a la Casa de la Cultura de Vilamarxant, on també ha estat present l’alcalde del municipi, Héctor Troyano.

Aquests cursos van dirigits, preferentment, a persones en situació legal de desocupació. A través d’aquests cursos, la Mancomunitat Camp de Túria i els municipis adherits a l’ens supramunicipal, tenen com a principal objectiu aconseguir que els assistents obtinguin els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d’aliments sense que suposi un risc per a la salut, així com aconseguir una major formació i inserció laboral a llocs de treball relacionats en aquesta matèria.

Des de l’ajuntament de Vilamarxant es continua apostant per generar oportunitats que repercuteixin de manera positiva en vida de totes les persones, afavorint en aquest cas, la formació i l’accés al món laboral: “Aquests cursos són una eina molt important i sempre que puguem col·laborar amb la Mancomunitat per a la seva realització, des de l’ajuntament posarem tota la nostra obstinació a continuar generant sinergies que estimulin la formació i l’ocupació”, explica l’alcalde de Vilamarxant.