La Mancomunitat Camp de Túria ha contractat a 9 joves gràcies al Programa EMPUJU de Labora. En concret s’han incorporat a treballar a l’entitat pública un llicencieu@ en Dret i/o tecnic/a de Recursos Humans; tres administrativ@s; un/a tÈcnic/a grau superior Turisme; un tècnic@ grau superior relacionat amb Informàtica; un/a tècnic/a de mobilitat; un/a educador/a social i un/a psicòleg/pedagog@.

Els joves, que treballaran durant 12 mesos en l’entitat pública, desenvoluparan la feina en les diferents àrees de la Mancomunitat amb l’objectiu de reforçar els serveis i millorar l’atenció a la ciutadania.

Les persones contractades són totes menors de 30 anys i estaven inscrites en Labora i en el Programa de Garantia Juvenil. “Amb aquestes contractacions donem una oportunitat als nostres joves perquè durant un any treballen, amplien els seus coneixements i puguen conèixer com desenvolupem la nostra labor des de les administracions públiques”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

“És una gran oportunitat per a totes elles i per a les administracions públiques també. Gràcies a la subvenció de Labora podem ampliar les nostres plantilles per a millorar els serveis que prestem i oferim a la ciutadania de Camp de Túria”, ha afegit Celda.