MCT

La Mancomunitat Camp de Túria, a través de la seua àrea de Joventut, ha mantingut una reunió de treball amb els tècnics de Joventut de tota la comarca, excepte Benaguasil. La cita que es va celebrar en la masia Mas del Capellà d’Olocau va comptar amb la participació del personal tècnic de Joventut de Bétera, Riba-roja de Túria, Llíria, La Pobla de Vallbona, Nàquera i Sant Antoni de Benaixeve. Una reunió que va ser coordinada pel responsable de l’àrea en l’ens supramunicipal i que va comptar amb la participació també de la tècnica de Joventut de La Serrania.

En la cita es va abordar la programació que es desenvoluparà en els instituts de la comarca i es van posar en comú accions que es realitzaran en els diferents ajuntaments de Camp de Túria.

A més, la reunió va servir per a realitzar el Fòrum de Fòrums. Una acció essencial per a conèixer les necessitats i propostes en matèria de joventut i que tenen a veure amb la formació i l’ocupació, la salut, prevenció i bons hàbits i l’oci saludable.

Unes conclusions que seran tingudes en compte en l’elaboració de l’I Pla de Joventut de la comarca. Un document que està en fase d’elaboració i que a més de tenir en compte les conclusions d’aquest Fòrum de Fòrum compta amb la participació dels joves de la comarca, que a través d’una enquesta que a través d’una enquesta que ja han contestat més de 500 persones, mostren les seues inquietuds i necessitats.

La Mancomunitat Camp de Túria aposta per accions coordinades que beneficien i ajuden al desenvolupament personal, emocional i humà de la joventut de la comarca. El Pla de Joventut permetrà marcar les línies estratègiques d’actuació després de la fase de coneixement i necessitats d’aquesta part de la població de Camp de Túria.