MCT – 26 de juliol de 2023

PRISMA ha tancat el curs 2022/2023 amb una visita guiada a l’hort de les Alfàbegues de Bétera. PRISMA és el programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria que està dirigit a persones amb algun problema de salut mental crònica que pertanga als 17 municipis que conformen la comarca.

La celebració de fi de curs va començar amb una visita guiada a càrrec del mestre alfabeguer, Ramón Asensi. La regidora de serveis socials de Bétera, Marisa Martínez, va acompanyar a les persones usuàries d’aquest recurs i a l’equip docent durant les explicacions. Els i les usuàries dels PRISMA de Bétera, Riba-roja de Túria, Vilamarxant i La Pobla de Vallbona van gaudir d’un matí de convivencia, noves experiències i van poder emportar-se una alfàbega de regal, cortesia de l’Ajuntament de Bétera.

El centre de Bétera va acollir el posterior esmorzar en el qual les persones assistents van rendir un emotiu homenatge a la presidenta en funcions de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda. Van agrair la seua dedicació i esforç per ajudar-los a tractar la salut mental i per posar recursos que els ajudes a ells i a les seues famílies.

PRISMA obrirà pròximament dues noves seus a Marines i l’Eliana. L’objectiu de l’ens supramunicipal és el d’ampliar la xarxa d’aquest recurs per a poder donar servei als veïns i veïnes que el necessiten. Aquest acte va servir per a posar punt i final al curs 2022/2023 i anunciar que el pròxim 6 de setembre obriran de nou per a començar el nou curs.