Els òrgans polítics de la Mancomunitat Camp de Túria s’han reunit aquesta vesprada per videoconferència. S’ha celebrat d’una banda la Junta de Govern, en la qual han participat pel PSPV, Amparo Navarro; Robert Raga i Lola Celda; per Compromís, Josep Vicent Garcia; per Ciutadans, Xavier Jorge; per Amb tu Gàtova, Manolo Martínez; i per AISAB, Enrique Santafosta.

La reunió, en la que s’ha aprovat una nova mesura, s’ha adonat del treball realitzat pel personal tècnic de l’ens supramunicipal des que el passat 14 de març es decretara l’Estat d’Alarma; ha proposat una nova mesura. S’ha aprovat que l’Observatori d’Ocupació i Empresa (creat en 2016 pel ACORD Camp de Túria) constituït per representants tècnics dels ajuntaments de la comarca, sindicats, empreses, autònoms, comerciants i societat civil; compte a partir d’ara amb un representant de cada partit polític.

Així, en la pròxima reunió es tractarà la situació actual del COVID-19 a la comarca i quines són les necessitats més urgents que s’han d’abordar. Un punt de trobada entre la societat civil, els empresaris, els autònoms, els sindicats i els representants polítics que servirà per a marcar les línies d’actuació que encaminen a la comarca a la senda del creixement.

Posteriorment, ha tingut lloc la Junta de Portaveus en la qual han participat pel PSPV, Amparo Navarro; pel PP, Stephane Soriano; per Compromís, Paco García; per Ciutadans, Xavier Jorge; per AISAB, Enrique Santafosta i per Amb tu Gàtova, Manolo Martínez. La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha dirigit la reunió igual que ha fet amb la Junta de Govern.

En la mateixa s’ha adonat de tot el treball realitzat per l’ens per a combatre aquesta pandèmia i per a ajudar els veïns i veïnes de Camp de Túria. També s’ha aprovat en aquesta junta adherir-se a la petició de la FVMP per a l’eliminació del límit de despesa i la utilització dels superàvits dels Ajuntaments.