MCT – 11 de maig de 2023

Tens un negoci i vols digitalitzar-lo? L’oficina d’innovació de la Mancomunitat Camp de Túria ofereix serveis i assessorament gratuïts als comerços i persones emprenedores de la comarca.

Amb la col·laboració de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), dependent de la Generalitat Valenciana, l’oficina d’innovació comarcal té com a principal línia de treball la innovació i digitalització a Camp de Túria. Des de setembre de 2021 empreses, persones emprenedores, indústria i comerços han pogut beneficiar-se dels seus serveis, que inclouen mentoring i un call center.

A l’agent d’innovació per al comerç i a l’agent d’innovació industrial de la Mancomunitat Camp de Túria es va sumar un altre per al programa Túria Tech Transfer Project. Una aposta per la continuïtat dels seus serveis i per iniciar nous projectes d’innovació.

Gràcies al programa Túria Tech Transfer Project s’envien dos butlletins mensuals d’informació estratègica sobre modernització digital, realitzats pel centre tecnològic ITI i també va poder realitzar-se el Túria Tech Transfer Day, el major esdeveniment de transferència d’informació i innovació per a empreses realitzat a la comarca, al qual van assistir al voltant de 300 persones.

A més, al costat de l’Institut Universitari Valencià d’Investigació en Intel·ligència Artificial (VRAIN) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha desenvolupat una eina amb Intel·ligència Artificial (IA) com a sistema de recomanació per a la intermediació laboral, ofereix-demanda dins del Portal d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria.

Així mateix, en la seua labor d’ajudar a les empreses de la comarca, l’Oficina d’Innovació va llançar el HUB de proveïdors digitals i tecnologia de Camp de Túria com a aparador que una tota l’oferta digital del territori. Pots trobar-lo accedint a aquest enllaç.

Resoldre el repte de la innovació en aquests sectors clau per al desenvolupament econòmic i social de Camp de Túria continua sent una labor essencial. Existeixen dos números de telèfon per a assessorar-se sobre la digitalització i la innovació. Si eres un comerç de Camp de Túria i tens dubtes sobre aquest tema pots contactar en el 672171385 o si eres una indústria i vols conèixer processos d’innovació per a millorar la teua competitivitat pots resoldre les teues inquietuds en el 627101488 o escriure a innovacio@mancomunitatcampdeturia.com