Els Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) que s’imparteixen en la Mancomunitat Camp de Túria de Tèxtil i Mecànica continuen amb les seues classes a bon ritme gràcies a l’ús de les noves tecnologies. La plataforma que ha habilitat la Conselleria d’Educació, Mulan, i altres aplicacions de comunicació com el WhatsApp o el mail faciliten el contacte diari entre l’alumnat i l’equip docent.

Tots els dies, els alumnes i alumnes reben les tasques que han d’anar desenvolupant i els professors i la professora els manen les recomanacions i fins i tot tutorials on resolen els seus dubtes i aclareixen totes les preguntes que els plantegen.

Es tracta d’una situació difícil per a tots i totes, per això, s’ha fet un gran esforç a adaptar-se a les noves exigències perquè ningú es quede arrere. Les classes segueixen el seu ritme habitual i el suport a l’alumnat és constant. La comunicació és molt fluida tant amb els alumnes com amb les seues famílies.

Pròxima matriculació quant a la matrícula per al curs 2020-2021 encara la Conselleria d’Educació no ha publicat els terminis per a poder realitzar-la. Però cal recordar que aquesta formació està destinada a joves de 16 a 21 anys que no hagen obtingut el Certificat en Educació Secundària Obligatòria (ESO).

La formació en Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles i Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell té capacitat per a 30 alumnes i alumnes. El curs es desenvolupa, en condicions normals, de setembre a juny, i té un període de pràctiques en empreses durant almenys 80 hores.

La formació es desenvolupa en el Centre Cívic del Prat a Llíria en horari de matins de dilluns a divendres. Quan s’òbriga el termini d’inscripció l’anunciarem en la nostra pàgina web i en les xarxes socials. Per a més informació poden posar-se en contacte en el 627645042.