Del esdeveniment eixirà un dossier de serveis dels emprenedors.

El servei d’emprenedoria de la Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat a l’Eliana el primer networking sectorial de l’àrea d’educació i social amb l’objectiu de generar sinergies i possibles col·laboracions entre les persones emprenedores amb les quals treballa la tècnica d’emprenedoria del departament de Promoció Econòmica i Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria.

L’esdeveniment es va obrir a les entitats de la comarca interessades en les novetats que oferien els emprenedors, com TAME centre d’estudis de Llíria i Mislata, el representant del qual va compartir la seva experiència com a empresa consolidada en el sector de la formació.

El networking es va dividir en dues parts. En la primera, una a una, les emprenedores van exposar els seus serveis mitjançant presentacions de 7 minuts i, posteriorment, es va donar pas a un diàleg distès entre elles, on es van respondre les inquietuds que van sorgir durant les presentacions consolidant una xarxa d’emprenedors que s’ha introduït en el món empresarial actual i que veu el networking com un component vital per a l’èxit i el creixement sostenible dels seus negocis.

Aquesta relació no només es limita a intercanviar targetes de presentació en esdeveniments, sinó que impulsa una xarxa sòlida de connexions que genera beneficis significatius, com generar noves oportunitats de col·laboració en projectes conjunts i destacar l’accés a recursos gràcies a aquesta xarxa de contactes, tant financers com humans, podent trobar inversors, proveïdors o talent. No menys important és l’intercanvi d’experiències i consells que permet aprendre dels errors dels altres i accedir a valioses perspectives que permeten accelerar el creixement de l’empresa.

Participar en esdeveniments de networking i associar-se amb altres emprenedors contribueix a construir una sòlida presència a la indústria que pot traduir-se en noves oportunitats de negocis i una major confiança per part de clients i socis. A més, al estar immers en una xarxa d’emprenedors, permet mantenir-se actualitzat sobre les últimes tendències i desenvolupaments al seu sector. Aquesta actualització constant és essencial per a l’adaptabilitat i la innovació, elements crucials en el món empresarial actual.