Les Associacions de Comerciants de Camp de Túria s’han sumat als actes commemoratius amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebra el 8 de març. D’aquesta forma, comerciants dels pobles de Camp de Túria han realitzat un vídeo promocional en defensa dels drets de la dona.

Les associacions de comerciants de Benaguasil, Benissanó, Bétera, Casinos, L’Eliana, Gàtova, Marines, Nàquera, Olocau, Riba-Roja, Sant Antoni de Benaixeve, Serra i Vilamarxant han unit les seues forces per a realitzar un vídeo conjunt del comerç de la comarca.

Sota el nom de Comerç Actiu les associacions de comerciants de Camp de Túria s’han unit per a posar en valor el comerç local. El comerç de Camp de Túria són realitats molt diferents però amb un objectiu comú. Unir-se i col·laborar junts i juntes per a tenir més visibilitat i una identitat comuna és l’objectiu de Comerç Actiu.

Amb accions com aquesta el comerç de Camp de Túria vol posar en valor la important labor de cohesió social del comerç de proximitat als pobles de la comarca.