MCT

La Mancomunitat Camp de Túria continua avançant en la seua aposta decidida per la Formació Professional. Així, durant el matí d’ahir es van reunir el Director General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial de la Generalitat Valenciana, Manuel Gomicia; i el Subdirector General, Joan Sarrión amb la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; la directora del departament de Promoció Econòmica i Ocupació; el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris del Plàstic (AVEP), Salvador Benedito; el regidor de foment econòmic, ocupació i hisenda de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, José Ángel Hernández i l’agent de Desenvolupament Local de Riba-roja de Túria, Inés Herráez.

La reunió va servir per a posar damunt de la taula la necessitat de dissenyar programes de formació professional d’acord amb les necessitats formatives concordes a la demanda d’ocupació del futur. La intenció és posar a Camp de Túria un projecte experimental amb la AVEP per a desenvolupar competències i capacitar a l’alumnat. Des de la Direcció General van indicar que cal adequar i adaptar l’FP de Camp de Túria a la realitat i a més s’ha d’impulsar aquest tipus d’ensenyaments.

El següent passe a donar és la creació d’un Grup de Treball integrat per AVEP i les empreses sectorials i administració pública per a detectar necessitats estructurals i treballar en el desenvolupament d’una Formació Professional forta a Camp de Túria.

“Treballar per a millorar el futur dels nostres joves, aqueixa és la nostra idea. Formar-los perquè tinguen un futur a Camp de Túria amb coneixements més adequades a la demanda laboral a la comarca”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.

Aquesta trobada és la segona que es produeix amb la Direcció General de la FP de la Generalitat Valenciana en menys d’un mes, la qual cosa posa de manifest l’interès per desenvolupar aquest tipus de formació a la comarca.