La Mesa d’Indústria de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit avui per primera vegada. Una cita que ha comptat amb una desena d’entitats i amb la presència de la Directora General d’Indústria, Energia i Mines, Empar Martínez.

Empar Martínez ha qualificat de “molt interessant” la iniciativa organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’Acord Territorial d’Ocupació.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, ha assegurat durant la presentació que “és el moment d’analitzar, valorar i decidir quin és el camí que volem recórrer junts. Camp de Túria és una comarca rica en àrees industrials i per això hem d’iniciar el camí que entre tots i totes hem de fer productiu”.

La reunió que ha estat dirigida per la AEDC, Pilar Muñoz, ha comptat amb la participació de l’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana (ATEVAL); l’Associació Valenciana d’Empreses del Plàstic (AVEP); l’Associació Valenciana d’Indústria de l’Automoció (AVIA); l’Associació d’Indústries Químiques de la Comunitat Valenciana (QUIMACOVA); la Fundació Laboral de la Construcció; la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL); la Unió General de Treballadors del Pais Valencià; Associació de Treballadors Autònoms (LLIGA); l’Associació d’Empresaris de la Reva (Asocreva); l’Associació d’Empresaris Vilamarxant; l’Associació de Municipis de l’Eix A3; representant de l’Ajuntament de Llíria; de Riba-roja de Túria i la Universitat de València.

Una Taula d’Indústria en la qual s’han tractat diversos temes. Entre altres molt, destaca la necessitat de millorar les infraestructures; potenciar les àrees industrials; adequar al segle XXI la connectivitat i la digitalització i la importància de la formació per a l’ocupació.

La taula ha acordat que la pròxima reunió es mantindrà a la fi del mes de setembre i en ella es marcaran els primers passos per a ajudar el sector de la indústria a Camp de Túria.