El Ple de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit per última vegada aquesta legislatura en una sessió extraordinària celebrada aquest migdia en la seu de l’ens supramunicipal.

L’acte ha començat amb un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. Des de l’any 2003, moment en el qual van començar a comptabilitzar-se els assassinats, la xifra aconsegueix els quatre dígits amb 1.000 crims.

Després del minut de silenci, els presents han aprovat per unanimitat l’acta de la sessió anterior. La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines en funcions, Lola Celda, ha volgut expressar la seua més sincera repulsa.

“Gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració. Durant aquesta legislatura hem aconseguit que tots els municipis participen. Hem posat en marxa nous projectes, afermat els ja existents i adaptat les instal·lacions”, ha explicat Celda.

En aquest sentit, la presidenta de la Mancomunitat ha volgut agrair també “l’esforç i dedicació a tots els treballadors, que ens han brindat tot el suport que han pogut. Sense vosaltres no hauria sigut possible fer tot el que hem fet”.