L’Acord Territorial d’Ocupació Camp de Túria ha reiniciat en els últims dies la prospecció empresarial i comercial. Entre moltes altres actuacions posades en marxa, elAcord tracta de conèixer, a peu de carrer, l’estat actual de les empreses instal·lades al Camp de Túria.

Per aquest motiu, el personal tècnic es desplaça per a visitar in situ les empreses dels polígons industrials i els comerços dels municipis, i a través d’una xicoteta enquesta conèixer les seues necessitats de formació i de qualsevol altre tipus. Al mateix temps se’ls informa de tots els serveis que es presten des de laMancomunitat Camp de Túria i que poden aprofitar. A més de l’organització de jornades, tallers i trobades comarcals l’Acord ofereix els serveis de Mentoring i Coaching a empresaris i comerciants.

Durant aquests dies, les tècniques i tècnics de l’Acord han visitat empreses instal·lades en el Polígon Industrial l’Oliveral de Riba-roja de Túria a més dels municipis de Gátova i Olocau.

Des que l’any 2017 es va posar en marxa l’Acord Territorial d’Ocupació amb la col·laboració de Labora, s’hanprospectat 2.358 empreses i comerços dels municipis que componen la comarca, on s’han arreplegat més de 1.500 enquestes. Una xifra que augmentarà al llarg d’aquest 2019 gràcies al treball que s’està duent a terme en Acord