La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) ha mantingut en les últimes setmanes les reunions de les comissions municipals amb tots els ajuntaments de Camp de Túria.


La UPCCA, que pertany al Departament de Benestar Social de la Mancomunitat Camp de Túria, va iniciar la ronda de reunions el mes d’octubre. Unes reunions que es realitzen quatre vegades a l’any però que aquest 2020 la pandèmia havia obligat a suspendre i que s’han reprès ara per primera vegada.

L’Ajuntament de Bétera va tancar el pas divendres la ronda de reunions. En aquestes comissions es reuneix el personal tècnic de la UPCCA així com representants de les àrees d’educació, joventut, sanitat, serveis socials i personal polític de cada ajuntament.

En aquestes comissions, s’ha presentat l’informe de les accions realitzades per la UPCCA durant el confinament, les propostes escolars per a aquest curs 2020/21, presentació del programa pilot d’habilitats psicosocials per a col·lectius en risc de consum, propostes previstes per a la realització de prevenció comunitària, campanya de lemes de la UPCCA i s’han escoltat els suggeriments i necessitats del propi municipi.