MCT

La XII edició de la Carrera dels Arbres i els Castells ha arribat a la seua fi. 29 equips han recorregut durant dos dies la comarca de Camp de Túria. 15 pobles, 13 etapes, més de 165km de distància.

Una fi de festa replet de companyonia, esportivitat, cultura, patrimoni i diversió. Més de 350 corredors i corredores s’han donat cita en la prova per equips més important. La prova que va haver d’ajornar-se a causa de les males condicions meteorològiques el mes de març, s’ha celebrat aquest cap de setmana.

Per categories, el Club Castell de Serra s’ha alçat amb el primer lloc en la categoria Absoluta Femenina, seguit del Edeta Loques Edetanes. En la categoria Absoluta Masculina s’ha imposat el Edeta Masculí, seguit de Marines Competició i del Club Castell de Serra.

Quant a la classificació del Mixt Femení ha guanyat l’equip Corremon Trail; en segon lloc, ha quedat el Edeta Gaudir A i el tercer classificat el Xino Xano. Per la seua part, l’equip Correcaminos s’ha alçat amb el primer premi en la categoria Mixt Masculí; el segon classificat ha sigut el BXM Bétera i en tercer lloc l’Atletisme Villar.

El velòdrom de La Pobla de Vallbona ha acollit en el dia de hui la fi de festa. Ha sigut el protagonista de l’última arribada de l’edició del 2022 i ha sigut el lloc triat per l’organització per a celebrar la paella gegant i el lliurament de premis.

La regidora d’esports de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona, Iris Marco, ha sigut present en el lliurament de premis al costat del de Riba-roja de Túria, Javier Garcia; així com els alcaldes de Llíria, Joanma Miguel; i de l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha donat les gràcies “a tots els equips que heu fet possible que la dotzena edició d’aquesta prova per equips haja sigut tot un èxit”. “Els equips que heu disputat les etapes sou els protagonistes; per a vosaltres es fa aquesta carrera per equips única en el nostre territori”, ha indicat Celda. La presidenta de la Mancomunitat ha volgut també donar les “gràcies de manera especial a l’equip de l’organització, a direcció de carrera i a Juan Carlos Benlloch perquè cada edició us deixeu la pell perquè tot isca de la millor manera possible”.

L’organització agraeix a les tres cooperatives de La Pobla de Vallbona, Bétera i Benaguasil, la seua col·laboració desinteressada amb la carrera oferint taronges per als i les corredores. De la mateixa manera, agraeix la col·laboració del comerç local de Camp de Túria, especialment a la Farmàcia de Casinos, a BdB Analpa d’Olocau i a Futúria Benaguasil.