Amb el nou curs escolar arriben també les competicions esportives. Des de fa quatre anys, la Mancomunitat Camp de Túria coordina, entre moltes altres coses, les Lligues Intermunicipals dels Jocs Esportius. Enguany i davant la pandèmia provocada per la Covid-19, els centres educatius estan valorant la possibilitat de participar o no en la 39 edició dels Jocs Esportius.

La Mancomunitat Camp de Túria treballa en coordinació amb tots els centres de la comarca per a poder realitzar amb totes les garanties de seguretat la competició aquest curs escolar. Els col·legis de la comarca formen els seus propis equips de futbol sala que durant tot l’any acadèmic disputen la lliga intermunicipal coordinada per la Mancomunitat Camp de Túria. Es tracta d’una manera de cohesionar a la comarca des de l’àmbit esportiu. Xiquets i xiquetes que cursen des de 1r de Primària fins a 1r de l’ESO se citen els divendres a la vesprada per a disputar els partits de cada jornada.

Segons es vagen confirmant les decisions dels centres educatius es valorarà la possibilitat d’arrancar la temporada 2020/2021. Us comunicarem totes les decisions que es vagen adoptant sobre aquest tema.

 

((Imatge de la temporada 2019-2020 quan encara no havia arribat la Covid-19))