El passat 18 de novembre, Turisme Camp de Túria, al costat de València Turisme, van celebrar la jornada “Sabors Camp de Túria” a la Pobla de Vallbona, on es van oferir degustacions gratuïtes de productes de proximitat elaborats a la comarca per a mostrar la seua tradició i gastronomia exclusiva, com l’oli, la coca d’embotit, la coca en llanda, la cervesa artesanal, l’arròs o els confits.

L’esdeveniment va començar amb una visita a una fàbrica de cervesa artesanal de la comarca. A continuació es va procedir al tast d’olis i una típica coca d’embotit. També es va fer una degustació de mandonguilles de bacallà i xopets de crema de ceba amb cruixent de llonganissa de Pasqua, seguides d’un arròs amb bledes, un dels plats més tradicionals del Camp de Túria.

La jornada va finalitzar amb la degustació de la coca en llanda amb mel i taronja i uns confits de xocolate acompanyes de mistela feta en el nostre territori.

“Sabors Camp de Túria” funciona com a eix per a donar a conéixer la gran varietat de sabors i productes artesanals que ofereixen els municipis de la comarca i que no deixen a ningú indiferent.