MCT

La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant braç a braç amb les associacions de comerciants de la comarca per a afermar un dels sectors que més s’ha vist afectat en els últims temps. Donar suport, reforçar i créixer és l’objectiu de la marca Comerç Actiu.

Una marca que engloba les 17 associacions de comerç de Camp de Túria i que cerca l’enfortiment del comerç de proximitat. La Mancomunitat porta molts anys apostant pel sector i posant en pràctica polítiques que ajuden a visibilitzar la importància de les botigues dels nostres pobles i ciutats i el pes que tenen en la generació de riquesa a la comarca.

Així, en la vesprada d’ahir, representants de les associacions de Casinos, Serra, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria, Sant Antoni de Benaixeve, Olocau, l’Eliana, Vilamarxant i Bétera van poder treballar conjuntament en la cerca del producte icònic de Camp de Túria.

A la reunió, també va assistir la gerent del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat per a donar a conèixer el pla i establir nexes d’unió on el comerç i el turisme poden anar de la mà.

Mostrar els beneficis del comerç de proximitat i la seua repercussió en la població continua sent acció prioritària per a l’ens supramunicipal. Gràcies a l’ajuda de la xarxa d’innovació comercial de la Generalitat Valenciana, AFIC, es podran continuar desenvolupant accions que aposten per la consolidació del comerç local.